• 0612 625 864
  • info@sfeerfactor.nl

Nieuws en Media

Met regelmaat verschijnen er artikelen over de Sfeerfactor in lokale nieuwsbladen en magazines als VTwonen.

Oktober 2014
Dit jaar stond De Sfeerfactor met een gedeelde stand met Woedz Nederland op de Woonbeurs in Amsterdam. Een bescheiden stand die wel zeer representatief was voor de stijl van De Sfeerfactor. Eigen ontwerpen die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd, vaak bestaande uit een combinatie van verschillende materialen en stijlen.
Het is voor De Sfeerfactor nu wel duidelijk dat ze in de goede richting zitten met hun producten. Als reactie op de negatieve gevolgen van massaproductie worden ambachtelijke technieken en vakmanschap steeds meer op waarde geschat. Met name de combinatie van verschillende materialen slaat enorm aan. Voor de makers een uitdaging, aangezien ieder materiaal zijn eigen ver- en bewerking nodig heeft. De ontwerpen bezitten een rijkere uitstraling en krijgen bijna de status van kunst.

Mei 2014
Door hoofdzakelijk ruimte gebrek heeft De Sfeerfactor na 10 jaar Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek moeten verlaten als vestigingsplek. Sinds juni 2014 hebben wij onze intrek genomen bij Woedz in Lisserbroek. Dit is een bedrijf wat zich voornamelijk richt op het ontwerpen en maken van buitenmeubilair. Zij timmeren inmiddels ook al jaren aan de weg en niet zonder succes. Woedz zit in een mooie grote loods waar De Sfeerfactor een deel van gebruikt. Het klikt met de mannen van Woedz, want er vindt inmiddels ook al een voorzichtige samenwerking plaats. Meer ruimte, meer synergie, meer ideeën en meer creativiteit. Kortom we hebben zin in de toekomst en kunnen niet wachten om uw wensen op meubelgebied waar te maken!!!!

Leave your message